Ανάπτυξη & Διαχείριση Ιστοσελίδων

Οι υπηρεσίες μας εξασφαλίζουν την άριστη διαδικτυακή σας παρουσία και ενισχύουν την εικόνα της επιχείρησής σας στην αγορά. Κατασκευάζουμε πρωτότυπες και λειτουργικές ιστοσελίδες που ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων χρηστών, προσφέροντας τους μια μοναδική εμπειρία. Δημιουργούμε ιστοσελίδες με τεχνολογία που όχι μόνο πληρεί τις προδιαγραφές των mobile συσκευών, αλλά και εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία τους σε βάθος χρόνου.

Παρέχουμε λύσεις και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες και οικοδομούν την ηλεκτρονική σας παρουσία.

Δυναμικές Επαγγελματικές Ιστοσελίδες – Eshop – Portal

Διαφημιστικές Καμπάνιες

Search Engine Optimization

Social Media Presence

 

Οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO-friendly), αναλαμβάνουμε, όμως, και την κατά παραγγελία βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αξιοποιούμε όλες τις κατάλληλες τεχνικές για τη βελτιστοποίηση της σελίδας σας ώστε να εμφανίζεται όσο το δυνατόν ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για τις σχετικές της λέξεις κλειδιά.

Δημιουργούμε τη παρουσία σας στον Κοινωνικό Ιστό.

Τα social media είναι το ανερχόμενο εργαλείο για διαφήμιση και marketing στο internet καθώς παρέχουν αμέτρητους νέους τρόπους για να μεταδώσετε το μήνυμα σας στους μελλοντικούς σας πελάτες ή στους επισκέπτες της σελίδας σας. Ωστόσο δεν είναι μονάχα αυτό, τα social media σας δίνουν την ευκαιρία να συνδεθείτε με τους πελάτες σας σε ένα εντελώς νέο προσωπικό επίπεδο. Κάθε social media έχει το δικό του κοινό και τις δικές του ιδιαιτερότητες.

 

Η διαφήμιση αποτελεί σίγουρο τρόπο για να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας.

Το ίδιο ισχύει και για την ιστοσελίδα σας.

 

tripadvisor-logo-vector-download
booking-com-logo-vector-booking-com-logo-eps-vector-image
trivago